Træfældning

Hos Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straarup tilbyder jeg træfældning og beskæring af grønne områder. Har du træer og buske som trænger til en kærlig hånd? Så kommer jeg gerne forbi og beskærer dem. Træer og buske, som bare har passet sig gennem længere tid, har fået frit spil til at gro i alle retninger. Det kan være en god ide at fælde og beskære jævnligt, så haven holdes lys og overskuelig.

Store mørke træer og buskadser kan med tiden have lukket for udsyn og udsigt i mange haver, ved at beskære jævnligt, kan jeg sørge for at træerne kan leve videre i et passende omfang. Nogle træer og buske breder sig hurtigt, og i sommerhalvåret kan de dække meget for sol og lys. Hos Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straarup kommer jeg gerne forbi og vurderer hvad der vil være den bedste løsning i din have.

Flishugning

Jeg har de nødvendige maskiner og udstyret til at kunne fælde træer og buske. Jeg har en flishugger, som kan producere flis af det fældede træ. Flis er et godt materiale som kan bruges til for eksempel bunddække i andre dele af haven. Flishugning af træer er desuden mere bæredygtigt end andre metoder, da træet får mulighed for at få en ny funktion.

Jeg udfører en sikker fældning af træet, så omkringliggende træer bevares, som skal blive stående. Jeg sørger også for at passe på og undgår skade på belægning og bygninger.

Kontakt mig i dag for at få et tilbud på træfældning

For at jeg kan bedst vurdere omfanget af træfældningen, vil jeg gerne besigtige området, før jeg kan komme med en pris på opgaven. Jeg sidder klar med vejledning og rådgivning omkring hvilken løsning der vil være bedst for min have. Ring til mig i dag for at få et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til mig på telefon 21 25 72 76 eller sende en mail til groen.pleje@live.dk. Du er også meget velkommen til at benytte dig af kontaktformularen her på siden.