Belægning

Hos Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straarup kan jeg sørge for alle typer belægning. Med mit firma Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straarup har jeg mange års erfaring med alle typer af belægningsarbejde og jeg arbejder altid struktureret med mine opgaver. Belægningen er ikke kun for at ejendommen ser æstetisk ud, det ligeså vigtigt at belægningen er konstrueret korrekt, så belægningen er fuld funktionel.

Grøn Pleje v/ Kaj Preiss Straarup er en erfaren leverandør af belægning og brolægningstjenester. Jeg har mange års erfaring i branchen og er et dedikeret team af dygtige medarbejdere. Jeg er i stand til at levere en skræddersyet løsning til enhver ejendom eller anlægning af have.

Hos Grøn Pleje får du høj kvalitetsarbejde og jeg er specialist i at lægge alle typer belægninger. Jeg arbejder omhyggeligt med præcision og ekspertise.

Skal du have hjælp til belægning?

Overvejer du at anlægge en ny terrasse eller skal I have en ny indkørsel? Så kan du trygt vælge mit firma til at udføre opgaven. Har du en gammel indkørsel, som enten har ødelagt belægning eller står under vand? Jeg har maskiner og udstyr til at få din indkørsel fin igen. Det er vigtigt at en indkørsel er lagt korrekt, så nedbør kan løbe væk og ikke skader sokkel eller andet nærliggende. Jeg har maskinerne til at rette af og jeg sørger naturligvis også for at underlaget kan bære belægningen.

Hos Grøn Pleje vil du opleve en professionel og personlig service. Jeg lægger stor vægt på at opretholde den gode kommunikation med mine kunder. Jeg hjælper også kunder med den nødvendige vejledning og rådgivning, for at sikre, at du får det ønskede resultat, der er tilpasset dine behov.

Kontakt mig i dag og hør mere om belægning

Kontakt Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straarup i dag for at høre om mine tjenester og få en uforpligtende vurdering af din belægningsopgave. Gør din ejendom eller haveanlæg til noget særligt med belægning fra Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straarup.

Du kan ringe til mig på telefon 21 25 72 76 eller sende en mail til groen.pleje@live.dk. Du er også meget velkommen til at benytte dig af kontaktformularen her på siden.