Terrasse

En terrasse kan være en fantastisk tilføjelse til dit hjem. Det er et perfekt sted at slappe af og nyde den danske sommer med familie og venner. En veludført terrasse vil ofte øge værdien af din bolig og tilføre ejendommen hygge og personlighed.

Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straarup har mange års erfaring og ekspertise indenfor terrasse og har bred kendskab indenfor branchen. Jeg kan levere en skræddersyet løsning for jer, som passer til både behov og ønsker.

Terrasser til danske hjem

I Danmark har vi mange dage med nedbør og fugtigt vejr, derfor er det også vigtigt at vælge modstandsdygtige materialer og stærke konstruktioner, som sikrer terrassen mod regn og blæst.

Der er mange fordele ved at vælge Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straarup til anlægning af din terrasse. Først og fremmest kan du nyde fordelene ved at få anlagt en skræddersyet terrasse, som er tilpasset jeres have, hus og behov.

For det andet kan du stole på at jeg er specialist i at anlægge terrasser. Jeg rådgiver og vejleder med ønsker til design og behov, så vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning for jer.

Service i topklasse

Jeg gør en dyd i at levere et godt stykke arbejde, samtidig med at den gode kommunikation fastholdes. Jeg arbejder tæt sammen med vores kunder, for at sikre, at de er tilfredse med det endelige resultat. Jeg informerer og rådgiver, om hvilke løsninger der passer til netop jeres behov, så i får den terrasse i drømmer om.

Kontakt mig i dag og hør mere om mulighederne for terrasse

Kontakt Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straaurp i dag for at høre om vores terrasseløsninger og et uforpligtende tilbud. Lad mig hjælpe dig med at få den perfekte terrasse.

Du kan ringe til mig på telefon 21 25 72 76 eller sende en mail til groen.pleje@live.dk. Du er også meget velkommen til at benytte dig af kontaktformularen her på siden.