Haveservice

Er du på udkig efter en professionel til at ordne din have? Så er Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straarup et godt valg. Jeg har mange års erfaring med anlægning af have og haveservice. Jeg kommer med mit udstyr og har de nødvendige maskiner, for at kunne udføre havearbejde i alle afskygninger.

Fræsning

Jeg har udstyret til at kunne fræse og klargøre jorden til anlægning af have og græsarealer. Jeg sørger for at jorden er klargjort til anlægning af bede, terrasse, indkørsel m.m. Jeg kan også hjælpe med at lægge ny terrasse og indkørsel. Har du store træer som skal fældes eller læhegn som skal ryddes, så kommer jeg med flishuggeren og de nødvendige maskiner.

For mig er kundetilfredshed og god kommunikation i højsædet. Jeg lytter til jeres ønsker og imødekommer jeres behov, så vi sammen kan skræddersy den have I drømmer om. Det kan for mange være en uoverskuelig opgave at ordne haven. Ring til mig, så kommer jeg og ordner din have til perfektion.

Jeg kan hjælpe med hækklipning og trimning af grønne områder. Jeg udfører også belægning til terrasser og indkørsler, ud fra kundens ønsker og behov. Med Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straarup får du en velplejet og flot have.

Uderum med have

Pleje og vedligehold af have og grønne områder, er ikke bare en græsklipning. En have med masser af buske, træer og blomster skaber liv, men kan være en uoverskuelig opgave at passe for mange. Haven fungerer som et uderum, hvor familien kan føle sig hjemme og hvor børnene ofte opholder sig. Derfor kan jeg sørge for at holde din have med service, græsklipning og trimning.

Ring i dag og hør mere om haveservice

Skal jeg hjælpe med dit næste haveprojekt? Så ring til mig i dag og hør om mine tjenester. Jeg giver en uforpligtende vurdering og pris.

Du kan ringe til mig på telefon 21 25 72 76 eller sende en mail til groen.pleje@live.dk. Du er også meget velkommen til at benytte dig af kontaktformularen her på siden.