Indkørsel

En indkørsel kan være en stor del af grunden og din ejendom. Indkørslen er den første del af huset man ser, og derfor er indkørsel med til at danne førstehåndsindtrykket af ejendommen. En professionel udført indkørsel kan forbedre udseendet ved huset og muligvis øge værdien af din bolig.

Med mit firma Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straarup kan jeg hjælpe dig i mål med den perfekte indkørsel.

Anlægning af indkørsel

Jeg tilbyder skræddersyede indkørsler, som passer til ejendommen og de behov I har. En indkørsel har flere forskellige formål og former. Derfor kan jeg hjælpe jer med at finde frem til hvad der netop er jeres behov og hvordan indkørslen kan skabe en rød tråd med resten af ejendommen.

Jeg hjælper med råd og vejledning, så I træffer den rigtige beslutning, når I skal have ny indkørsel. Jeg tilbyder holdbare og prisvenlige løsninger. En indkørsel skal være vedligeholdelsesfri og skal gå i hånd med resten af ejendommen og omgivelserne.

Stenbelægning er et populært valg til indkørsel, fordi den er smuk, slidstærkt og giver naturlighed til ejendommen. Beton og grus er også materialer som meget ofte bliver anvendt til indkørsler. Jeg hjælper kunderne med at finde frem til de materialer, som passer bedst til deres behov og ejendommens nuværende udseende.

De bedste materialer

Hos Grøn Pleje v/ Kaj Priess Straarup anvender jeg kun gode kvalitetsmaterialer til mine opgaver. Mit arbejde og teknikker, sikre at du får en korrekt anlagt indkørsel. Jeg har mange års erfaring med installering og belægning af indkørsler, uanset størrelse og materialer.

Jeg vil sørge for, at din indkørsel er holdbar, sikker og smuk i mange år fremover. Jeg sikrer at den er drænet korrekt og evt. lokalplaner er overholdt.

Kontakt mig i dag

Kontakt Grøn Pleje v/ Kaj Straarup for vejledning eller tilbud. Jeg kommer også gerne med en uforpligtende vurdering af jeres indkørsel, så vi sammen kan finde den bedste løsning.